Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellostfylld lövbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Från Annsanns blogg ”Tänk om jag ändå hade en blogg..”

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bred ut en rejäl klick ost på halva delen av varje lövbiffsskiva och vik ihop på mitten. Använd den ena kantarellostburken. Krydda och stek på båda sidor på ganska hög värme i smör.
  2. Lägg köttet i en ugnsform i ugnen på 150º om det ska stekas mer kött.
  3. Pudra över mjölet i stekfettet i stekpannan och blanda om. Tillsätt grädde, crème fraiche och kantarellosten. Blanda ordentligt och låt såsen puttra i ca 5 minuter. Tillsätt oxfond och lite soja. Smaka ev. av med salt och peppar och tillsätt persiljan.
  4. Häll såsen försiktigt över köttbitarna och låt formen stå kvar fram till servering.
  5. Servera med ris eller valfri potatis en god sallad och klipp över lite persilja över den färdigupplagda maten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.