Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karamelliserad banan på toast

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En smarrig dessert som serveras med vaniljglass och toppas med pistagenötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kanta toastbrödet eller stansa med en rund stans. Stek toasten gyllene i lite smör och avsluta med att strö lite socker över vid stekningen så att brödet karamelliseras.
  2. Skala bananen och dela i mindre bitar. Karamellisera sockret och tillsätt resterande smör, låt bubbla ihop till en kola. Tillsätt bananen och stek till fin färg, avsluta med lite flingsalt.
  3. Toppa toasten med karamelliserad banan, vaniljglass och pistagenötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.