Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karamelliserade plommon med vit choklad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Karamelliserade plommon med vit choklad och andra läckerheter blir en perfekt avslutning på middagen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur och halvera plommonen. Smält sockret i en stekpanna och låt det bli gyllene, tillsätt plommon och låt dem karamellisera i sockret. Häll upp på bakplåtspapper.
  2. Koka upp grädden och smält chokladen däri, håll såsen ljummen till servering.
  3. Skålla och hacka mandeln. Stek brödsmulorna och mandeln i smör tills de får en gyllene färg. Smaksätt med kardemumma.
  4. Varva plommon med bröd och vitchokladsås. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.