Den här karibiska kötträtten har en unik blandning av olika smaker som gör en enkel gryta till en imponerande måltid.
Instruktioner
- Skär löken i bitar och tärna potatisen. Lägg lök, ingefära och olja i en mixer eller matberedare och mixa till en slät pasta. Lägg pastan i en stekpanna och fräs på låg värme cirka 5 minuter under omrörning tills blandningen börjar bli gyllene.
- Tillsätt potatis och kajennpeppar och fräs 2-3 minuter. Tillsätt tomaterna, buljongtärningen och 2½ dl vatten och koka upp under omrörning. Låt sjuda 10 minuter. Blanda ner limesaften och hälften av koriandern.
- Tillsätt fläskköttet och låt sjuda på medelvärme cirka 15 minuter tills fläskköttet är mört och genomstekt.
- Ta av stekpannan från värmen, strö över koriander och servera med råris.
Publicerat den
24 juni 2011
Liknande recept
Skriv kommentar