Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karins goda kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och lätt att göra och godare än man kan föreställa sig. Går även bra att frysa.

Ingredienser

Instruktioner

Skär filéerna i bitar och strimla grönsakerna fint. Salta och peppra kycklingen och fräs i en panna med lite matfett. Lägg i grönsakerna och sänk värmen. Låt osten smälta ner i småbitar, häll försiktigt över vinet och lägg på locket. Låt puttra 5-10 minuter. Servera med ris eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.