Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karré med apelsinsalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabblagad rätt där apelsinsalsan blir ett fräscht tillbehör till den saftiga karrén. Quinoa och vitlökssås till och rätten är komplett!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Apelsinsalsa: Tärna apelsiner och tomater. Finhacka lök och färska örter. Blanda ihop allt till en salsa.
  3. Vitlökssås: Pressa vitlöksklyftorna och blanda med créme fraiche, smaka av såsen med lite salt.
  4. Stek köttet ca 4 minuter per sida. Salta och peppra.
  5. Servera karrén med salsan, såsen och kokt quinoa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.