Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karros GI curry-fisk

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabblagad vardagsmiddag

Ingredienser

Instruktioner

Halvtina fisken i micro eller under vattenkranen. Skär grönsakerna i bitar och fräs dem i lite olja i en stor stekpanna. Strö över curry och låt detta fräsa med någon minut. Tillsätt övriga ingredienser. Låt såsen puttra några minuter och tillsätt därefter torskfilén skuren i kuber. Småkoka 5-10 minuter. Servera med fullkornsbulgur om du äter GI, med vanligt ris om du inte bryr dig om kolhydraterna!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.