Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler Bombay

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Skiva kasslern ganska tunt. Strimla purjolöken. Kärna ur och strimla paprikan. Skala och skiva bananen. Låt ananas och mandariner rinna av. Skär ananasen i bitar. Lägg kasslern i en stor, ugnssäker form, varvat med purjostrimlor. Fördela paprika och frukt över kasslern. Blanda och häll på grädde, curry och chilisås. Strö över den rivna osten. Gratinera till fin färg 20-25 min. Servera till ris och ev. sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bofink35 8 april 2009

    Det här är en kanon kassler rätt som jag gjort många gånger. Tycker annars att det är svårt att få till goda kasslerrätter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.