Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med ädelost och smördegstäcke

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mums! Passar både till vardags och fest och är jätteenkelt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna kasslern och tag bort ev. fett.
  2. Lägg i en ungsfast form och krydda med peppar. Häll över grädden och smula över osten.
  3. Kavla lätt ut smördegen och skär i strimlor och lägg ut som ett rutnät över gratängen. Pensla med ägget.
  4. In i ugn ca 20 min tills smördegen fått fin färg.
  5. Servera med färsk pasta och en härlig grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • karjo931 18 juli 2008

    En fråga, när används ägget?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.