Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med ananas

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Allt i ett

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C. Ansa, snitta, skölj och skiva purjolöken. Varva purjolök och ris i en ugnssäker form. Strö över salt. Häll på vatten, täck formen med folie. Sätt formen i mitten av ugnen och ugnskoka riset 30 minuter. Skär kasslern i skivor. Låt ananasringarna rinna av och halvera dem. Blanda grädden med ananas, ingefära, senap och peppar.
  2. Ta ut riset ur ugnen. Öka ugnsvärmen till 275°C.
  3. Lägg kasslern på risbädden. Häll över gräddblandningen. Strö över osten. Gratinera rätten i mitten av ugnen ca 15 minuter. Servera med en fräsch sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.