Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med champinjonkulle

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Färdig medan potatisen kokar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kryssa tomaterna och lägg tillsammans med kasslerskivorna i en långpanna och strö svartpeppar över. Sätt långpannan i ugnen på 200° i 15 minuter.
  2. Hacka lök, champinjoner och persilja och stek med mjöl, salt vid behov (beroende på kasslerns salthalt) och smör så att det binder ihop.
  3. Lägg "röran" som en liten kulle över varje kasslerskiva.
  4. Blanda vattnet och vinägern och häll försiktigt på sidan om kasslern. Låt stå i ugnen i 15 minuter.
  5. Låt inte kasslern stå mer än 30 minuter i ugnen, då blir den torr.
  6. Servera med potatis eller pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.