Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med sparris och hollandaise

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och elegant - visst kan man bjuda på en festlig måltid utan att lägga ner massor med tid och arbete.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm kasslern på det sätt du föredrar. Kokt eller stekt det spelar ingen roll, det är en smaksak. Om du steker skivar du så klart kasslern innan stekning, om du kokar skivar du efteråt.
  2. Värm sparrisen. I spad om du har annars går lätt saltat vatten precis lika bra.
  3. Laga hollandaisesåsen enligt anvisningar.
  4. Smaksätt med lite citron.
  5. Lägg upp den skivade kasslern, täck med den avrunna sparrisen och häll på hollandaisesåsen.
  6. Strö på lite rivet citronskal.
  7. Servera med pressad potatis, eller ännu enklare,färdig rismix.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.