Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med stuvade rotfrukter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel rätt när tiden inte räcker till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva kasslern och stek den på hög värme i lite olja.
  2. Vispa ut mjölet i en gryta med lite av mjölken. Tillsätt resten av mjölken, koka upp under omrörning. Koka i ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Rör i rotfrukterna och låt allt bli varmt. Rör ner den hackade dillen.
  4. Servera de stuvade rotfrukterna till kasslern med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.