Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med varm potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En matig potatissallad som även passar bra till grillat. En rätt som är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen i ½ - 1 cm tjocka skivor. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten.
  2. Skala och strimla rödlök. Skär tomaterna grovt. Häll av och skölj linserna, välj antingen de röda eller de gröna.
  3. Rör ihop olivolja, vitvinsvinäger, skånsk senap och persilja. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
  4. Blanda den varma potatisen, linser, tomater och rödlök försiktigt. Vänd ner dressingen.
  5. Skär kasslern i skivor. Stek i olja och servera med potatissalladen.
  6. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.