Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler- och grönsaksgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Speciellt god sommartid när färska grönsaker och primörer kan användas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i skivor och dela dem på mitten. Skär vitkålen i små, knubbiga klyftor och skala lökarna, dela dem på mitten. Skrapa morötterna och skär bort blasten, ansa haricots vertsen och hacka persiljan fint.
  2. Koka upp buljongen och lägg i vitkål, lök och morötter och låt småkoka i 10 minuter. Tillsätt haricots verts och kasslerskivor, krydda med salt och peppar. Småkoka utan lock ca 5 minuter tills en del av vätskan kokat in.
  3. Strö över persiljan före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.