Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler- och svampgratinerade paprikor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här rätten går bra att förbereda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Dela paprikorna, ta bort kärnhuset. Ställ dem på ett ugnsäkert fat. Sätt i mitten av ugnen 10 min. Bryn under tiden kassler, svamp och lök i smör i en stekpanna. Pressa över vitlök. Tillsätt salt, peppar, oregano, tomatpuré och vatten. Låt kassler och grönsaksröran sjuda några minuter.
  2. Sätt ugnen på 275 grader. Fyll paprikorna med kasslerröran och strö över osten. Gratinera 8-10 min i övre delen av ugnen.
  3. Servera parikorna med jasminris, sweet chilisås och lite stekt svamp. Garnera med färsk oregano.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.