Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler på potatisbädd

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Super enkel rätt, allt i ett och vardags god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva och koka potatisen i centimeter tjock skivor. Lägg den sedan i en eldfast form. Skiva kasslern och dela den i halvmånar och lägg över potatisen.
  2. Bryn lök och champinjoner, krydda. Blanda vetemjöl och grädda och slå över löken och champinjonerna, låt puttra en liten stund. Häll sedan det över kasslern och potatisen och ha ev. över riven ost. Sedan in i ugnen i ca 15 minuter på 250 grader.
  3. Severa med en god sallad, smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.