Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng á la Ankar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftig gratäng med ananas. En kasslerrätt som jag hoppas ni tycker om.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smöra en ungssäker form. Skär kasslern i skivor, och lägg dem i formen. Vispa grädde, chilisås, pressad vitlök, mango chutney och sambal oelek med elvisp till lagom tjocklek. Ansa och skär paprikan och purjolöken i tärningar / strimlor. Skär ananasringarna i mindre bitar. Fördela parika, purjolök, ananas och sparris över kasslern. Häll sedan över den vispade grädden med chilisåsen. Salta och peppra. Häll den rivna osten över gratängen och grädda i ugn i ca 25 minuter.
  2. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.