Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

kasslergratäng mit bea-sås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Ätit hos svärmor, mitt matorakel

Ingredienser

Instruktioner

  1. Potatisen: skala, skär i skivor på längden, skär på längden igen till lagom tjocka balkar.(ej för tjocka). Kasslern: samma procedur. Såsen: vispa ihop på spisen enl anvisning på paketet purljon: skär ner på nåt sätt som du vill.
  2. Lägg i en smord ugnsform, salta o peppra, häll över såsen o grädden., In i ugnen, 200-225gr, 50 min eller tills potatisen är mjuk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.