Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En söndagsgryta med mycket gott i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka de oskalade lökarna nätt och jämt mjuka i lättsaltat vatten och ta sedan bort skalet. Dela champinjonerna och bryn dem.
  2. Fräs purjo och vitlök tillsammans med curry. Tillsätt tomater, vatten, buljong, grädde och soja. Krydda och koka såsen några minuter.
  3. Lägg i lök, svamp och kassler i såsen och koka upp. Servera med ris och en god grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • catlover 17 november 2009

    Tack för ett gott recept med kassler, detta kommer jag att tillaga flera gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.