Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kavring med solroskärnor och linfrö

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienserna. Tillsätt filmjölk och sirap. Blanda alltsammans väl.
  2. Fördela smeten i två formar som penslats med smör. Grädda 2-2 ½ timme i 150 grader. Lägg över ett ark bakplåtspapper vid slutet av gräddningen.
  3. Mycket saftig och supergod kavring att ätas skurna i tunna skivor med smör, en god ost och paprika eller gurka på.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.