Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebab kött

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 dagar 1 timme
Skriv ut

En god kötträtt som serveras med pitabröd med sallad och vitlökssås. Finns inga mått på dessa ingredienser så man får känna sig fram. Man kan inte misslyckas. Köttet ska ligga i marinaden i 2 dygn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienser till marinaden. Efter behov men massor av vitlök. Strimla köttet i lagom bitar. Häll marinaden i en påse lägg därefter i köttet knåda lite så allt kött får lite marinad på sig. Lägg påsen i en skål in i kylen.
  2. Låt ligga i 2 dygn och knåda in köttet lite då och då. Efter 2 dygn ta ut det stek i olja värm pitabröd och hacka sallad. Lägg köttet o salladen i pitabrödet och servera en stark vitlökssås till. KLART!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.