Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemmagjord Kebab

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God och lätt att göra. Brukas älskas av stora som små.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset.
  2. Medan riset kokar: Skär sallad, tomat, gurka och purjo i lagom stora bitar inte för smått. Lägg i en stor salladskål. Halva skålen skall vara fylld, inte mer. Koka ihop rostbiffen, grädden, crème fraichen, soja och vinet. Smaka av, tillsätt mer grillkrydda/kebabkrydda om det behövs. Lägg i riset på salladen och häll sedan över såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.