Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kerstins rödvinsgryta.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En supergod gryta som är lätt att svänga ihop.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs grovhackad purjolök i smör några minuter. Ta upp löken. Fräs det strimlade fläskköttet, tillsätt en halv flaska vin, låt reducera ca 10 minuter. Tillsätt ytterligare 1 dl vin samt köttbuljong. Låt koka under lock ca 20 minuter.Tillsätt en redning av det sista vinet plus maizenamjöl. Låt broccoli och champinjoner koka med de sista 5 minuterna. Servera med råstekt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.