Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesellaplättar med bär och glass

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Garnera rikligt med bär, ringla över honung och servera med glass. Yummie!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mät upp kesella, mjlk, ägg, äggula, vanilj- och florsocker i matberedare monterad med en kniv. Kör till en jämn smet.
  2. Hetta upp oljan i en panna. Lägg i några klickar smet åt gången, cirka 1 matsked per plätt. Stek plättarna gyllengula, cirka en halv minut på varje sida.
  3. Lägg plättarna på ett fat. Garnera med bär. Ringla över honungen. Pudra med florsockret. Servera med glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.