Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesokaka

(1 kommentar)  
Skriv ut

En mager kaka eller efterrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°. Blanda keso med apelsinskal. Vispa ihop ägg, mjöl och mjölk. Rör ner i kesoblandningen.
  2. Häll smeten i en låg smord form. Grädda i nedre delen av ugnen ca 40 min. Servera kesokakan ljummen med apelsinklyftor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • elaine53 28 mars 2008

    Verkligen en god efterrätt med god gräddglass till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.