Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinainspirerad grönsaksrätt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En variationsrik rätt. Servera den med ris eller nudlar och den blir helt vegetarisk, eller blanda med strimlad lövbiff eller kyckling till en god wok.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta nötterna i torr het stekpanna. Fräs lök och ingefära ca 2 minuter. Tillsätt paprika, svamp och zucchini och fräs 2 minuter. Blanda ner böngroddarna.
  2. Rör ihop buljong, peppar, vinäger och farinsocker och häll över grönsakerna. Koka ytterligare 1 minut och strö på nötterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.