Snabbt, enkelt och med en liten pikant smak.
Instruktioner
- Skiva paprikan och koka den i 2 dl vatten 2-3 minuter. Häll av vattnet. Låt svalna och strimla den sedan.
- Putsa fläskfilén fri från hinnor och fett. Skär i skivor och sedan i strimlor
- Hetta upp stekpannan(eller wokgrytan) och häll i oljan. Fräs köttet i 2 omgångar i 2-3 minuter under omrörning. Lägg köttet åt sidan.
- Häll i resten av oljan och fräs grönsakerna utan att de får färg. Blanda ner köttet, buljongen, crème fraiche, dragon och mango chutney. Rör om och låt rätten småputtra i ca 4-5 minuter. Red av rätten med potatismjölet utrört i vattnet.
- Skär paprikan i ringar och garnera med ringarna. Servera rätten nylagad med kokt ris till.
Publicerat den
18 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar