Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesiska räkor med vitlök och ingefära

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En enkel rätt att tillaga om man vill bjuda någon på något riktigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs vitlök, ingefära och schalottenlök i olja på svag värme tills den är mjuk. Var noga med att inte ha för hög värme.
  2. Tillsätt räkorna och öka värmen något. Fräs i 2 minuter. Krydda med salt, peppar och en nypa socker.
  3. Rör ner grädden, värm och servera med äggnudlar.
  4. Pain riche är gott att äta till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.