Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesiskt ris med bacon

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Enklare kan det inte bli.

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset i 20 min. Under tiden, skär purjolöken fint och strimla bacon, fräs det sedan i en stekpanna. Häll det kokta riset i stekpannan. Vispa äggen och häll över risblandningen. Rör om. Klart att servera med en valfri sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • thorning 16 augusti 2017

    Mycket god rätt med få ingredienser! Jag minskade lite på riset och serverade japansk soya till, klockrent!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.