Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Klickkakor med choklad och torkad frukt

 
Skriv ut

Blir goda kakor till kaffet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugn på 175 grader:
  2. Vispa ihop smör och socker. Tillsätt ett ägg i taget. Hacka russin, aprikoser och chokladen grovt och blanda i smeten. Blanda vetemjöl och bakpulver i en separat bunke och rör sedan ner i smeten. Klicka ut på bakpappersklädda plåtar och grädda mitt i ugnen ca 12 minuter tills de börjar få färg. Låt dem kallna på plåten. Blir ca 80 stycken.
  3. Tips: Andvänd gärna Frazers knäckchoklad till dessa kakor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.