Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckkakor

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Lägg ihop två med chokladkräm emellan så har man genast en finkaka till festen.

Ingredienser

Instruktioner

1. Värm ugnen till 200 grader. Smält matfett i en kastrull. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda väl. 2. Klicka ut smeten på plåt med bakplåtspapper. Testa med en kaka först för att se hur mycket den rinner ut. 3. Grädda mitt i ugnen ca 5 min. 4. Chokladkräm: Rör smör, kakao och florsocker till en smidig konsistens. Bred krämen mellan två kakor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.