Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckkaka med kokosglasyr

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Mumsigt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Knäckkakan: Sätt ugnen på 175 grader Vispa ägg och socker poröst
  2. Smält smöret och blanda i mjölken. Häll sedan smör och mjölkblandningen i ägg och socker blandningen.
  3. Blanda vetemjölet, bakpulver och vanelinsockret och vänd ner det i äggsmeten.
  4. Häll upp smeten i en smord och bröad form. Gräddas längst ner i 35-40 minuter
  5. Kokosglasyr: Blanda alla ingredienserna i en kastrull. Låt smälta på svag värme. Häll sedan smeten över kakan. Höj värmen till 200 grader och grädda i ytterligare 8-10 minuter. Låt svalna

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.