Kan det bli godare! Kaloririkt och vansinnigt gott. Bör kanske avnjutas i små bitar
Instruktioner
- Sätt ugnen på 180 grader och gör kakskalet. Blanda ihop mjöl och smör till en degliknande konsistens. Platta ut den i en smord ugnsform (20x30 cm), lägg ett smörpapper över degen och platta till den ordentligt. Grädda botten i ungefär 15 min mitt i ugnen och låt den svalna helt i ca 40 min.
- Medan botten svalnar gör du smuldegstoppingen. Blanda ihop mjöl, socker och smör så att det blir grova smulor och ställ dem åt sidan ett tag. Häll sylt/marmelad över botten och och strö sedan toppingen över (använd allt, det blir godast så).
- Grädda kakan i 15-18 min och låt den svalna helt innan du sker den i så stora rutor du vill ha och serverar.
Publicerat den
15 maj 2012
Liknande recept
Skriv kommentar