Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttbullar med smak av Italien

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

"Fredagsvariant" av köttbullarna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken, riv vitlöken på rivjärn och fräs upp lökblandningen lätt i 1 msk olivolja.
  2. Smula brödet och blötlägg det i vinet 2-3 minuter. Blanda köttfärsen med brödet, tillsätt ägg, parmesan, finhackad persilja, 2 msk olivolja, potatismjöl, salt, peppar, finhackade oliver och lökblandningen.
  3. Forma stora köttbullar. Stek köttbullarna i solrosolja i ca10 minuter. Servera med tomatsås och pasta

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.