Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsfräs med vitkål och ägg

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En matig vardagsrätt, med en massa nyttiga grönsaker!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvera och skär löken i tunna klyftor, ta bort rotfästet. Finstrimla vitkålen. Skala och riv morötterna grovt. Tärna zucchinin.
  2. Bryn köttfärsen i oljan i en stor djup panna. Tillsätt grönsakerna och stek mjuka.
  3. Spola av matvetet i durkslag. Tillsätt det till fräset och låt allt bli varmt. Smaka av med salt och peppar.
  4. Stek ägg, salta och peppra. Servera ägg och sås till fräset. Toppa med hackad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.