Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Fräs lök och köttfärs, blanda i resten av ingredienserna och låt puttra ca 20 minuter. Skala och skiva potatisen och täck en ugnsfast form. Salta. Lägg ett lager köttfärs sedan potatis, köttfärs potatis och avsluta med köttfärs. Häll på grädde och ost och laga i ugnen på 200 grader i ca 50-60 minuter. Känn med en sticka att potatisen är mjuk

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • JanBratt 14 september 2008

    Tack! Detta recept ska vi prova till middag idag. Ha det gott

  • Extramamma 7 oktober 2009

    Jag tänker laga detta i morgon till en grupp människor. Tackar för receptet.

  • nesil 13 oktober 2009

    Toppengod gratäng!! Hela familjen åt och njöt. Jag hade i en burk med cream fresch vitlök även lite piffikrydda och tog matlagnings grädde i.s.f vatten i köttfärssåsen. Kan varmt rekommendera detta recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.