Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

köttfärsgryta med ädelost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kanongott

Ingredienser

Instruktioner

* Skär baconet I små skivor, skiva purjon och hacka den gula löken. * Stek sedan detta tillsammans med champinjonerna. * Bryn köttfärsen. Lägg därefter över alltsammans i en gryta. * Vispa ur pannan med lite grädde som får koka ihop med buljong tärningen. * Slå över det i grytan. Riv osten direkt I grytan. Slå på resten av grädden. Krydda med salt,peppar,soja & curry. * Låt puttra 5-10 min eller tills osten smält helt. * Servera gärna med ris & en fräsch sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gul13 20 januari 2011

    Tack för receptet. Jättegott. Jag skippade dock buljongen för jag var rädd att det skulle bli för salt annars. Dessutom tog jag hela paketet ädelost (140 g) och det var hur gott som helst. Vi åt med pasta till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.