* Skär baconet I små skivor, skiva purjon och hacka den gula löken.
* Stek sedan detta tillsammans med champinjonerna.
* Bryn köttfärsen. Lägg därefter över alltsammans i en gryta.
* Vispa ur pannan med lite grädde som får koka ihop med buljong tärningen.
* Slå över det i grytan. Riv osten direkt I grytan. Slå på resten av grädden. Krydda med salt,peppar,soja & curry.
* Låt puttra 5-10 min eller tills osten smält helt.
* Servera gärna med ris & en fräsch sallad.
Tack för receptet. Jättegott. Jag skippade dock buljongen för jag var rädd att det skulle bli för salt annars.
Dessutom tog jag hela paketet ädelost (140 g) och det var hur gott som helst. Vi åt med pasta till.
Tack för receptet. Jättegott. Jag skippade dock buljongen för jag var rädd att det skulle bli för salt annars. Dessutom tog jag hela paketet ädelost (140 g) och det var hur gott som helst. Vi åt med pasta till.