Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgryta med äpple och vitkål

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel och jättegod köttfärsgryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skär vitkålen i strimlor. Skala och riv äpplena på grova sidan på ett råkostjärn. Fräs köttfärsen i en gryta. Tillsätt kål och äpplen. Blanda ned sojan när det hela är brynt. Låt grytan sakta fräsa under lock, 15-20 minuter. Smaksätt med salt.
  2. Servera med kokt potatis och rårivna morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.