Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgryta med kål och grädde

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Man-tager-vad-man-haver-gryta. Nyttig, god. Min man vill ha soya i och jag vill inte, så nu får han tillsätta det efteråt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn färsen i smöret. tillsätt strimlad vitkål, hackad lök och svamp och låt detta fräsa ytterligare tills det fått fin färg. Krydda med salt, peppar och grillkrydda med citrussmak. Ha i kalvfonden och häll över grädden. Låt puttra 5 min. och smaka ev. av med mera kryddor.
  2. Servera med kokt potatis eller fullkornsris och en naturell sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.