Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgryta med majs och bönor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god köttfärsgryta som är lätt att slänga ihop. Själv använda jag mycket gräslök och persilja.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs blandfärs, lök och vitlök i olja i en gryta. Tillsätt buljongtärning, kryddor, grädde och vatten, låt koka 10 minuter.
  2. Rör ner senap, majs och bönor. Späd ev med vatten. Värm tills allt är genomvarmt, smaka av och krydda ytterligare om så behövs. Rör ner örterna före servering. Servera med ris, pasta eller en bit bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.