Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgryta med tomater och chili

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Friskt, fräscht och smalt.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka lök och vitlök. Hacka pepparfrukten. Fräs alltsammans med köttfärsen i lite smör i en panna. Häll på hälften av crème fraiche och låt det hela småkoka i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Dekorera med extra crème fraiche, finhackad tomat och kryddgrönt. Servera ned ris, pasta eller gröna bönor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.