Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsrullar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Mycket goda köttfärsrullar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med ägg, lök, salt och vitpeppar.
  2. På varje skiva rökt skinka lägges klickar av köttfärsen. Rulla ihop skivorna med färsen inuti och lägg dem i en smord, eldfast form.
  3. Häll över tomatkechup (chilisås) utrörd med grädden.Lägg på ett par stora klickar smör.
  4. Låt rätten stå i 175-200 grader tills färsen är genomstekt och skinkan blivit guldbrun.Ca 20 minuter.
  5. Ris eller potatis samt en grönsallad, gärna med annanas i, är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.