Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsrullarmed feta och oliver

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Saftiga och goda både som rullar och biffar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka lök och vitlök. Tärna osten smått. Skiva oliverna smått.
  2. Blanda köttfärsen smidigt med ägg och vatten. Tillsätt lökhack, feta och oliver samt salt och peppar.
  3. Dela färsen i 8 bitar. Forma färsen till avlånga rullar runt träspett. Pensla med olja och lägg dem på en plåt.
  4. Tillaga köttfärsrullarna mitt i ugnen i 250 grader ca 15 min. Kan även göra biffar och steka om man tycker det är ett bättre alternativ, också mycket gott.
  5. Servera köttfärsrullarna/biffar varma i pitabröd tilsammans med sallad och örtkryddad matlagningsyoghurt, lr ris och tzatsiki.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.