- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Saftiga och goda både som rullar och biffar.
Instruktioner
- Skala och finhacka lök och vitlök. Tärna osten smått. Skiva oliverna smått.
- Blanda köttfärsen smidigt med ägg och vatten. Tillsätt lökhack, feta och oliver samt salt och peppar.
- Dela färsen i 8 bitar. Forma färsen till avlånga rullar runt träspett. Pensla med olja och lägg dem på en plåt.
- Tillaga köttfärsrullarna mitt i ugnen i 250 grader ca 15 min.
Kan även göra biffar och steka om man tycker det är ett bättre alternativ, också mycket gott.
- Servera köttfärsrullarna/biffar varma i pitabröd tilsammans med sallad och örtkryddad matlagningsyoghurt, lr ris och tzatsiki.
Publicerat den
15 november 2008
Liknande recept
Skriv kommentar