Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda tomater med feta och oliver

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera som antipasto eller som tilltugg till ett glas kallt mousserande vin, till exempel Rotari Riserva (art.nr. 7567).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa fetaosten med en gaffel och rör ihop med olivolja och urkärnade och hackade oliver.
  2. Smaka av fetaröran med salt och peppar.
  3. Lägg ut de soltorkade tomaterna med skalsidan neråt på en skärbräda och lägg en klick fetaröra på varje tomat.
  4. Vik ihop och fäst med en tandpetare.
  5. Servera som antipasto eller som tilltugg till ett glas kallt mousserande vin, till exempel Rotari Riserva (art.nr. 7567).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.