Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärssås Bolognese

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Alla har nästan en variant av köttfärssås och här är min..

Ingredienser

Instruktioner

Skala och finhacka löken skala och pressa vitlöken Skölj och skala moroten och rotsellerin, riv moroten och skär rotsellerin och den rökta skinkan i 1/2 cm stora tärningar. Fräs lök, vitlök, rotsaker, skinka och färsen. Tillsätt vatten, tomatpuré salt och svartpeppar, timjan oregano och sambal olek och låt puttra ca 30 minuter under lock.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.