Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttgryta med smak av lime

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Lättlagad gryta med det som fanns hemma, byt ut kryddorna till det som finns hemma. Tomaterna reder grytan lite och sätter lite färg. Hade jag haft citrongräs hemma hade jag låtit den koka med också. Receptet är glutenfritt och laktosfritt.

Ingredienser

Instruktioner

Stek grytbitarna i en stekgryta tills de fått fin färg, salta och peppra. Skär lök, purjo och paprika i bitar och stek med en stund. Häll över vatten så det täcker, lägg i lime och lagerbladen, buljongtärningen, pad thai sås, pepparkornen och de delade körsbärstomaterna. Låt koka tills köttet blivit mört ca 45-60 min. Red med maizena tills såsen tjocknar. Önskar man mer färg på grytan använd glutenfri soja. Serveras med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.