Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokos- och apelsinkakor

 
  • Serverar: 45 portioner
Skriv ut

Mer lättbakat kan det inte bli. Rör ihop allt i kastrullen och klicka ut på plåt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på175 grader. Smält smöret i en kastrull, ta från värmen. Tillsätt apelskalstärningar ock socker.
  2. Blanda mjöl, bakpulver och kokos och rör ner det i smeten och rör till sist ner ägget. Klicka ut teskedsstora klickar glest på plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 7 minuter tills de fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.