- Serverar: 6 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
En god dessert som är både syrlig, söt och svalkande.
Instruktioner
- Ansa och skär rabarbern i tunna skivor.
Lägg dem i en kastrull tillsammans med vatten och socker.
Låt allt sjuda på svag värme under lock tills rabarbern mosar sig.
- Låt det kallna.
- Vispa grädden till skum i en skål.Rör samman äggulor och vaniljsocker.
Rör ner äggblandningen i grädden.Tillsätt kokosflingor och rabarbermoset.Rör till en jämn smet.
Häll smeten i en form och täck med plastfolie.
- Ställ formen i frysen i minst 4 timmar.
- Doppa formen hastigt i varmt vatten och stjälp upp glassen på ett fat ca 20 minuter innan den ska serveras.
- Garnera med jordgubbar och chokladrasp.
Publicerat den
22 april 2012
Liknande recept
Skriv kommentar