Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskaka

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En helt underbar luftig kaka som kan ätas som den är eller serveras med grädde o bär. Tips! skär små bitar och rosta i ugn, det blir typ biscotti.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skilj gulan från vitan på 7 ägg. Lägg 3 äggulor & 3 hela ägg i en skål. Tillsätt socker och vispa kraftigt till en slät och jämn smet. Tillsätt kokosflingor och mald mandel. Vänd ner mjöl, lite i taget. Vispa äggvitorna hårt och vänd ner dem i degen.
  2. Smörj och mjöla en bakpåt. Bred ut degen. Strö över riven kokos och florsocker.
  3. Grädda 180 grader ca.20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.